Kan nie help om nou kommentaar te gee op skolers se fotos nie. Die fotos is so goed dat mens nie vir almal eintlik kan se hoe mooi hulle fotos is nie .Dit is n bewys van wat Fotoskool beteken . Skolers leer hier om werklik hoe kwaliteit fotografie te bemeester . Dankie vir die kenners prof Hennie en al die ander julle weet wie hulle is wat so gereeld wenke gee. Dankie Igno ek is so gelukkig hier tussen julle ek kan nie help om my geluk met julle te deel nie

Views: 54

Comment

You need to be a member of Fotoskool to add comments!

Join Fotoskool

Comment by Wilma Steyn on August 9, 2014 at 6:47pm

Ek stem heelhartig saam met jou Ferdinand!!

Comment by Elna Geringer on August 6, 2014 at 8:56am

Ek stem 100% saam met jou Ferdinand

© 2019   Created by Igno van Niekerk.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service

google-site-verification: google66c860d217920dd7.html